Opslag huren?

Storage Bleux

Iedereen heeft wel eens behoefte aan extra opslagruimte.  Voor korte of langere tijd.  Bijvoorbeeld als u gaat verhuizen of verbouwen. Of als u kinderen het huis uit gaan en u wilt een deel van hun spullen opslaan. Misschien heeft u wel een hobby die veel plaats in beslag neemt thuis. Of  wellicht maakt uw webshop een enorme groei door en is extra magazijnruimte nodig.

Voor deze situaties biedt Bleux Selfstorage de oplossing. U kunt bij ons precies de ruimte huren die u nodig heeft.  Heel flexibel, en net zo lang of kort als u zelf wilt.  Tegen de laagste tarieven.

Toegang

Bij de huurovereenkomst ontvangt u een individuele toegangscode. Met deze code kunt u zelf de schuifpoort openen indien deze is gesloten. De schuifpoort is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 18:00.

Met deze toegangscode krijgt u ook toegang tot het pand. Bij de schuifpoort en bij de ingang van de Storage bevindt zich een bedieningspaneel. Hier kunt u uw individuele code invoeren om de schuifpoort of de roldeur te openen. Nadat de rolpoort geheel is geopend, kunt u uw auto naar binnen rijden om uw spullen uit te laden.

Entree Bleux
Slot box toegang

U kunt uw individuele box afsluiten met een cilinderslot dat u bij het aangaan van de huurovereenkomst koopt. Met dit cilinderslot heeft alleen uzelf toegang tot uw eigen box. U wordt eigenaar van uw cilinderslot. Dit universele cilinderslot is voorzien van 3 sleutels en kan ook bij de meeste andere storage-bedrijven wereldwijd worden gebruikt. Het slot kost eenmalig € 12,50 (excl. BTW). Indien u al in het bezit bent van een universeel Storage-cilinderslot kunt u dit natuurlijk gebruiken en hoeft u geen nieuw slot te kopen.

De poort sluit automatisch. Indien u het pand weer wilt verlaten bevindt zich ook binnen bij de laad/los-zone een bedieningspaneel waarmee u deze poorten kunt openen. U rijdt weer achteruit het pand uit.

Binnen rijden auto

Klimaat en hygiëne

Voor de langdurige opslag van uw spullen is het van belang dat de temperatuur en luchtvochtigheid wordt gecontroleerd. Naast een optimale isolatie is een goede ventilatie en verwarming van belang om een optimaal klimaat te creëren. Ook het risico op beschadiging van uw spullen door schadelijke dieren is onder controle door het toepassen van preventiemaatregelen.

Daarom worden schadelijke dieren zoals muizen en insecten structureel geweerd uit de storage om te kunnen borgen dat uw spullen in takt blijven.

infrastructuur
klimaatbehandeling bleux

Aanhangwagen

Aanhanger huren

Bleux stelt aan haar klanten 2 keer gratis een aanhangwagen ter beschikking. Met deze aanhangwagen kunt u uw spullen brengen en later ook weer ophalen. Om gebruik te maken van deze service dient u de aanhangwagen te reserveren bij de storage -beheerder.

Voor boxen tot 12 m3 kunt u tweemaal 3 uur de aanhangwagen gebruiken.
Voor boxen tot 18 m3 kunt u tweemaal 6 uur de aanhangwagen gebruiken.
Voor grotere boxen kunt u tweemaal 1 dag de aanhangwagen gebruiken.

Deze aanhangwagen kunt u gebruiken met een regulier rijbewijs omdat deze een maximaal laadvermogen van 400 kg heeft. De aanhangwagen is ongeremd en heeft de volgende bakafmetingen:(L x B x H: 250 x 150 x 150 cm).  De laadbak is aan de achterzijde toegankelijk via een afsluitbare dubbele deur. U dient zelf te zorgen voor een witte kentekenplaat identiek aan het kenteken van het trekkend voertuig.  De aanhangwagen heeft een hoogte van 210 cm en een breedte van 200 cm, houd rekening met deze maximale doorrijhoogte en breedte!

Transportmiddelen

Voor het verplaatsen van uw spullen vanuit de laad- en los-zone naar uw box stelt Bleux diverse hulpmiddelen gratis ter beschikking. Voor elke klus hebben we een geschikte oplossing.

Ook is het mogelijk om gebruik te maken van ons aanbod aan verpakkings- en opslagmaterialen zoals: dozen, pallets, beschermfolies, tape, rekken. Deze zijn scherp geprijsd en direct ter plaatse beschikbaar. Onze storage beheerder kan u adviseren bij de keuze van transportmiddelen of opslagmaterialen.

Bleux vervoer materialen

Instructies

Welkoms info bord

In en om het pand bevinden zich instructieborden met een heldere uitleg over de werking en regels van de Bleux Self Storage. Natuurlijk kunt ook advies en uitleg vragen aan onze storage beheerder.