Privé

Bleux Self storage is ideaal als u tijdelijk wat meer opslagruimte nodig heeft. Om spullen die thuis in de weg staan op te slaan. Zomer- of winterbanden nemen vaak  thuis veel plaats in beslag. Daarom is een beveiligde en geconditioneerde opslagruimte van Bleux Self storage uitermate geschikt om zomer- en/ofwinterbanden op te laten slaan. Maar we hebben ook de passende ruimte voor uw motor, racefiets, ski’s of bagagebox.

Vlag Bleux

Verhuizen

Storage Bleux

Heeft u uw huis verkocht, maar nog geen nieuwe woning gevonden? Of gaat u kleiner wonen? Bleux Self storage is dé oplossing voor het (tijdelijk) opslaan van uw spullen.  Ook als u gaat samenwonen is Bleux Self storage ideaal voor het opbergen van spullen die u dubbel heeft.

Uit elkaar? Vaak is er in die situatie snel behoefte aan opslagruimte omdat een van de twee partners het huis uit gaat of omdat de spullen bij een verkoop van woning verdeeld moeten worden. Bij Bleux Self storage heeft u binnen een dag een plek om uw spullen op te slaan. Hulp nodig bij het verhuizen? Onze aanhangwagen staat voor u ter beschikking.

is thuis wonen niet meer mogelijk of verhuist u of een familid naar een verzorgingshuis? Vaak komt dit onverwacht en moeten veel spullen opgeslagen worden. In deze situatie biedt Bleux Self storage uitkomst.

Winterstalling motoren

In de zomer heeft u uw motor graag thuis, in uw eigen stalling, zodat u deze gemakkelijk en op elk moment kunt gebruiken. In de winter is dit vaak anders. Uw motor staat dan langdurig stil en neemt nogal wat ruimte in beslag. Bij Bleux kunt u uw motor, droog, verwarmd, beveiligd en bewaakt stallen. De winterstalling kost € 35,- per motor per maand met een minimum van 3 maanden.

Hoe werkt het:

In afstemming met de storage-beheerder spreekt u een moment af dat u uw motor naar Bleux brengt. U plaatst uw motor op een zogenaamde motor-mover (max: 500 kg, lengte max 220 cm). De storagebeheerder verplaatst uw motor naar een opslagruimte waar uw motor gezamenlijk met ander motoren wordt opgeslagen. Hiervoor krijgt uw motor een extra stofafdekking en wordt voorzien van een gecombineerd kabelslot. Als het voorjaar weer aanbreekt komt u uw motor weer ophalen in afstemming met de storage-beheerder.

Motor Trans

Verenigingen

Bleux Self storage is ideaal voor verenigingen. Staat het clublokaal te vol? Maak dan gebruik van onze opslagruimte. Voor het opbergen van materialen, het verenigingsarchief of de kantine-voorraad. Of wat dacht u van het bewaren van kostbare uniformen of instrumenten. Loop geen risico op diefstal en beschadiging, maar huur uw opslagruimte bij Bleux.