Flex-kantoor en opslagruimte met eigen buitentoegang

Indicatie Oppervlakte [m²] Prijs per maand vanaf 3 maanden Prijs per maand
 Flex-kantoor 1 (met elektriciteit, verwarming, wifi, alarm, airco en keukenblok)  17,5  € 270,-  € 300,-
 Flex-kantoor 2 (met elektriciteit, verwarming, wifi en alarm)  16  € 235,-  € 260,-
 Opslagruimte (met eigen buitentoegang, elektriciteit, verwarming, wifi en alarm)  29  € 335,-  € 370,-
Combinatiekorting van Flex-kantoor met opslagruimte (29m²)  € 25,-  € 25,-

flex-kantoor.com

Als ondernemer wilt u groeien, maar soms wilt u niet meteen de extra kosten van een groter kantoor of bedrijfspand. Maak gebruik van de flexibiliteit van flex-kantoor.com.

Bij Bleux kunt u een flex-kantoor huren al dan niet in combinatie met een flexibele opslagruimte. Bleux bied u de mogelijkheden om een eigen afzonderlijke entree tot uw kantoor of opslagruimte te creëren. Het flex-kantoor is voorzien van een keukenblok, wifi, stroom en verwarming.

Aangrenzend aan het flex-kantoor kunt u een opslagruimte huren van ca 30 m3 met een eigen buitentoegang via een overheadpoort en alarm. De variabele opslagruimte van Bleux beweegt mee met uw behoefte, groei of seizoensinvloeden.

Flex Kantoor

Vestigingsadres

Brievenbus Bleux

Uw zakelijk postadres betaalbaar en snel geregeld via Bleux. Voor de inschrijving van uw bedrijf bij de kamer van Koophandel heeft u een vestigingsadres nodig.

Voor een startende ondernemer, zzp-er die van thuis werkt of een webshop, is het privéadres vaak geen geschikte oplossing.

Bleux geeft u de mogelijkheid om privé en zakelijk te scheiden.

In combinatie met het huren van een digitale locker of een box kunt u uw bedrijf vestigen bij Bleux voor een prijs van € 35,- (excl. BTW) per maand op basis van een ROZ huurovereenkomst. Hiermee kunt u zich inschrijven bij de KvK en uw post ontvangen bij Bleux.

Digitale Locker

Bleux biedt u de mogelijkheid om maximaal flexibel een locker te bedienen of te delen met uw medewerkers of andere relaties. Deze lockers kunnen worden geopend door een app te installeren op uw smartphone waarmee u op elke moment en op elke locatie via uw mobiele telefoon deze locker kunt openen. U heeft dus geen sleutel of pasje meer nodig. Als u via de app het slot van de locker activeert springt de lockerdeur automatisch open. Hierdoor bent u in staat om pakketten of goederen beschikbaar te stellen aan derden zonder dat u zelf aanwezig hoeft te zijn.

Natuurlijk kunt u deze locker ook alleen voor uw eigen spullen gebruiken. Deze lockers zijn 1,5 m3 groot en hebben de volgende afmetingen:(L x B x H: 100 x 100 x 150 cm).

Boxen Bleux

Baliefunctie, pakketdiensten

Receptie

Vanwege de hoge mate van automatisering  zijn wij in staat om voor u balie- en pakket-diensten te verrichten. U kunt bij ons uw post en pakketten laten bezorgen of ophalen. Wij zijn in staat om voor u specifieke geautomatiseerde logistieke oplossingen te bieden waardoor u flexibel en mobiel kunt werken, U hoeft niet op kantoor, op de zaak, of thuis te zijn om uw pakketstroom te  organiseren. Ga met ons in overleg over uw specifieke bedrijfssituatie en ervaar waartoe moderne technologie in staat is om u qua tijdstip en locatie onafhankelijk te maken van uw eigen bedrijfsprocessen.

Seizoen/Flexibel

U heeft als bedrijf te maken met seizoenen, groei, pieken en dalen? Reguliere bedrijfspanden zijn star, hebben een vaste grootte, vaste kosten en kunnen niet worden aangepast aan uw behoefte. Voor kleine en grote bedrijven biedt Bleux Self storage een flexibele en professionele oplossing.

Storage Bleux

Archief

Rekje

Sla uw bedrijfsarchief op bij Bleux. Wij bieden specifieke archiefoplossingen op basis van archiefstellingen. Uw vertrouwelijke bedrijfsinformatie bewaart u veilig bij Bleux. Denk aan een back-up van uw documenten. Soms is het beter die niet op kantoor op te slaan. Bij brand of waterschade loopt u het risico kostbare informatie te verliezen.  Bij Bleux worden documenten op een veilige manier bewaard onder optimale omstandigheden. In zomer en winter.

Internet en Elektriciteit

Uw bedrijf groeit en u heeft extra ruimte nodig maar dan wel voorzien van internet en stroom. Voor bedrijven  bied Bleux de mogelijkheid om uw box te voorzien van internet en stroom. Hierdoor kunt u uw administratie bijwerken of uw goederen beheren en zelfs kleine werkzaamheden verrichten. Deze faciliteiten zijn ideaal voor kleine bedrijven die geleidelijk en tegen geringe kosten de stap willen zetten om bepaalde taken niet meer vanuit huis te verrichten.

Vlag Bleux