flex-kantoor.com

Als ondernemer wilt u groeien, maar soms wilt u niet meteen de extra kosten van een groter kantoor of bedrijfspand. Maak gebruik van de flexibiliteit van flex-kantoor.com.

Bij Bleux kunt u een flex-kantoor huren al dan niet in combinatie met een flexibele opslagruimte. Bleux bied u de mogelijkheden om een eigen afzonderlijke entree tot uw kantoor of opslagruimte te creëren. Het flex-kantoor is voorzien van een keukenblok, wifi, stroom en verwarming.

Aangrenzend aan het flex-kantoor kunt u een opslagruimte huren van ca 30 m3 met een eigen buitentoegang via een overheadpoort en alarm. De variabele opslagruimte van Bleux beweegt mee met uw behoefte, groei of seizoensinvloeden.

Flex Kantoor

Vestigingsadres

Brievenbus Bleux

Wil je je privé adres scheiden van je zakelijk adres?

Woon je in België of Duitsland maar heb je een Nederlands bedrijf en daarom een vestigingsadres nodig?

Voor een zzp-er of een startende ondernemer is communicatie vanuit het thuisadres vaak niet handig.

Voor de inschrijving van jouw bedrijf bij de kamer van Koophandel heb je een vestigingsadres nodig. Bleux heeft de oplossing: Jouw eigen zakelijk vestigingsadres in Susteren conform de regels van de KvK. Na een zorgvuldige screening krijgt je bij Bleux een vestigingsadres in combinatie met een opslagruimte en een postbus. Hiermee kun je je inschrijven bij de KvK en post ontvangen bij Bleux in Susteren. Je hoeft de postbus niet te controleren, je ontvangt van ons een berichtje zodra je post hebt ontvangen.

Prijs: € 40,- excl. BTW per maand.

Seizoen/Flexibel

U heeft als bedrijf te maken met seizoenen, groei, pieken en dalen? Reguliere bedrijfspanden zijn star, hebben een vaste grootte, vaste kosten en kunnen niet worden aangepast aan uw behoefte. Voor kleine en grote bedrijven biedt Bleux Self storage een flexibele en professionele oplossing.

Storage Bleux

Archief

Rekje

Sla uw bedrijfsarchief op bij Bleux. Wij bieden specifieke archiefoplossingen op basis van archiefstellingen. Uw vertrouwelijke bedrijfsinformatie bewaart u veilig bij Bleux. Denk aan een back-up van uw documenten. Soms is het beter die niet op kantoor op te slaan. Bij brand of waterschade loopt u het risico kostbare informatie te verliezen.  Bij Bleux worden documenten op een veilige manier bewaard onder optimale omstandigheden. In zomer en winter.

Internet en Elektriciteit

Uw bedrijf groeit en u heeft extra ruimte nodig maar dan wel voorzien van internet en stroom. Voor bedrijven  bied Bleux de mogelijkheid om uw box te voorzien van internet en stroom. Hierdoor kunt u uw administratie bijwerken of uw goederen beheren en zelfs kleine werkzaamheden verrichten. Deze faciliteiten zijn ideaal voor kleine bedrijven die geleidelijk en tegen geringe kosten de stap willen zetten om bepaalde taken niet meer vanuit huis te verrichten.

Vlag Bleux